Nessefeest Workshops Cupcakes

 

Wij bieden Cupcakes workshops aan die op elke dag en elk tijdstip naar keuze gehouden kunnen worden.

 

Bij de workshopprijs van € 32,95 p.p is inbegrepen:

  • Workshop in een gezellige zaal in het sfeervolle Continental Art Center te Rotterdam Ommoord
  • Versierde tafels en decoraties
  • Versierde stoel voor de jarige, mommy to be, bride to be of voor een andere gelegenheid
  • Kado voor degene die in het zonnetje gezet wordt en voor degene die het georganiseerd heeft
  • Presentje na afloop voor alle deelnemers
  • Onbeperkt koffie, thee, sap, water, zoete en hartige lekkernijen gedurende de workshop

 

De workshop:

 

De lekkerste workshop! 6 Vers gebakken cupcakes worden door u gevuld met 3 verschillende soorten vulling (in overleg worden de smaken bepaald). Vervolgens gaat u de cupcakes versieren en decoreren met marsepein of rolfondant en diverse sooren parels, glitters, eetbare bloemen en andere leuke strooisels. Er wordt geleerd om de perfecte strikken, roosjes te maken. Daarnaast leert u de perfecte botercreme toef op te spuiten.  De cupcakes worden verpakt in een handig doosje om mee te nemen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Als er een bepaalde gelegenheid is voor de workshop, bijvoorbeeld verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest dan kunnen we ook een bepaald thema doen. Er zijn altijd trouw en babyversieringen en uitstekers aanwezig in ons assortiment om te gebruiken.

 

Onze workshops kunnen ook bij u thuis, bij uw bedrijf, of een locatie naar keuze worden georganiseerd. Als u de workshop aan huis of op locatie wenst, wordt alles meegenomen inclusief alle apparaten om mee te werken en servies.

Voor de workshop geldt een minimum van 6 personen en we raden u aan minimaal 2 weken van tevoren te reseveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier