Nessefeest Kinderfeestjes Jongensfeestjes Kabouterfeestje

Kabouterfeestje vanaf 4 jaar

 

De kinderen maken hun eigen kaboutermuts en gaan deze prachtig versieren. Daarna krijgen de kabouters met behulp van schmink rode wangetjes.

Natuurlijk moeten de kabouters ook een paddenstoel hebben. Deze gaan de kinderen zelf maken en wordt met lekkere snoepjes gevuld, zodat ze die mee naar huis kunnen nemen.

Daarna gaan de kabouters kaboutertaartjes maken van cake en deze wordt versierd met eetbare decoratie.

Na al dat stilzitten moeten de kabouters laten zien dat ze echte kabouters zijn. Er komen een aantal knuffels in het midden van de "kabouterkring". De muziek gaat aan en als het stopt moeten de kabouters snel een dier pakken om voor te zorgen. Degene die geen dier heeft is af, het spel gaat door tot er een winnaar is.

Daarna is het tijd voor de kabouterdans en mag Kabouter Plop niet ontbreken om op te dansen. Tenslotte krijgen alle kabouters een kabouterdiploma mee naar huis en wordt er een groepsfoto gemaakt. De foto's worden digitaal naar u gemaild.

 

Het feestje duurt ongeveer 1,5-2 uur en kost € 15,-per kind.

Wij komen kosteloos naar Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Zevenhuizen en Nieuwerkerk a/d IJssel. Daarbuiten berekenen wij  € 0,19 per km vanaf Rotterdam Nesselande. Wij hebben een maximale reistijd van 45 minuten per enkele reis. Voor het feestje geldt een minimum van 6 kinderen en we raden u aan minimaal 2 weken van tevoren te reseveren. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier