Nessefeest Workshops Borrelhapjes maken

Wij bieden Borrelhapjes workshops aan die op elke dag en elk tijdstip naar keuze gehouden kunnen worden.

 

Bij de workshopprijs van € 32,95 p.p is inbegrepen:

  • Workshop in een gezellige zaal in een sfeervol cursuscentrum te Rotterdam Lage Land
  • Versierde tafels en decoraties
  • Versierde stoel voor de jarige, mommy to be, bride to be of voor een andere gelegenheid
  • Kado voor degene die in het zonnetje gezet wordt en voor degene die het georganiseerd heeft
  • Presentje na afloop voor alle deelnemers
  • Onbeperkt koffie, thee, sap, water, zoete en hartige lekkernijen gedurende de workshop
In onze workshopruimte te Rotterdam Lage Land worden de workshops gegeven. De locatie is direct bij een winkelcentrum en in de buurt van het centrum en Kralingse Bos. Hier hebben wij plaats voor maximaal 50 personen en u kunt hier kostenloos en voor de deur parkeren. De locatie is op ongeveer 5 minuten lopen van het metrostation en 2 minuten van de bushalte.
Onze workshops kunnen ook bij u thuis, bij uw bedrijf, of een lokatie naar keuze worden georganiseerd. Als u de workshop aan huis of op lokatie wenst, wordt alles meegenomen inclusief alle apparaten om mee te werken en servies.
De Workshop:
Wij gaan aan de slag met lekkere gevarieerde recepten uit de Spaanse, Italiaanse, Turkse, Griekse, en Nederlandse keuken om de mooiste en vooral lekkerste hapjes te maken. Er wordt uiteraard ook geleerd om ze mooi te presteren. Nadat iedereen de hapjes gemaakt heeft is er uiteraard tijd om ze op te smikkelen! Na afloop kunt u de overgebleven borrelhapjes mee naar huis krijgen en ontvangt u alle recepten per mail.
De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 32,95 per persoon bij minimaal 6 personen.
Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier