Nessefeest Workshops Cheerleading

 

Wij bieden Cheerleading workshops aan die op elke dag en elk tijdstip naar keuze gehouden kunnen worden.

 

Bij de workshopprijs van € 195,- ,voor maximaal 20 personen, is inbegrepen:

  • Workshop in een gezellige zaal in een sfeervol cursuscentrum te Rotterdam Lage Land
  • Versierde tafels en decoraties
  • Versierde stoel voor de jarige, mommy to be, bride to be of voor een andere gelegenheid
  • Kado voor degene die in het zonnetje gezet wordt en voor degene die het georganiseerd heeft
  • Presentje na afloop voor alle deelnemers
  • Onbeperkt koffie, thee, sap, water, zoete en hartige lekkernijen gedurende de workshop
In onze workshopruimte te Rotterdam Lage Land worden de workshops gegeven. De locatie is direct bij een winkelcentrum en in de buurt van het centrum en Kralingse Bos. Hier hebben wij plaats voor maximaal 50 personen en u kunt hier kostenloos en voor de deur parkeren. De locatie is op ongeveer 5 minuten lopen van het metrostation en 2 minuten van de bushalte.
Onze workshops kunnen ook bij u thuis, bij uw bedrijf, of een lokatie naar keuze worden georganiseerd. Als u de workshop aan huis of op lokatie wenst, wordt alles meegenomen.

 

De workshop:

Give me an A!

Deze gezellige, lachwekkende en leerzame workshop waarbij geleerd wordt om te springen, dansen ,yellen en how to behave as a real Cheerleader.

De workshop wordt begeleid door een Nederlands kampioene Cheerleading. Zij neemt deel aan internationale wedstrijden, waaronder ook in THE STATES, waar het Cheerleading van oorsprong vandaan komt.

Er worden allerlei pasjes en dansjes geleerd, yellen verzonnen (bijvoorbeeld met een vrijgzellenfeest in een trouwthema of over de Bride to be) en uitgebreid met de meegebrachte poms gezwaaid. Alles wordt goed geoefend en daarna wordt de Cheerleading Dans opgevoerd.

 

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur a 2 uur er kunnen maximaal 20 deelnemen aan deze workshop. De totaalprijs van de workshop is €195,-

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier