Nessefeest Workshops Visagie

Wij bieden Visagie workshops aan die op elke dag en elk tijdstip naar keuze gehouden kunnen worden.

 

Bij de workshopprijs van € 24,95 p.p is inbegrepen:

  • Workshop in een gezellige zaal in een sfeervol cursuscentrum te Rotterdam Lage Land
  • Versierde tafels en decoraties
  • Versierde stoel voor de jarige, mommy to be, bride to be of voor een andere gelegenheid
  • Kado voor degene die in het zonnetje gezet wordt en voor degene die het georganiseerd heeft
  • Presentje na afloop voor alle deelnemers
  • Onbeperkt koffie, thee, sap, water, zoete en hartige lekkernijen gedurende de workshop
In onze workshopruimte te Rotterdam Lage Land worden de workshops gegeven. De locatie is direct bij een winkelcentrum en in de buurt van het centrum en Kralingse Bos. Hier hebben wij plaats voor maximaal 50 personen en u kunt hier kostenloos en voor de deur parkeren. De locatie is op ongeveer 5 minuten lopen van het metrostation en 2 minuten van de bushalte.
Onze workshops kunnen ook bij u thuis, bij uw bedrijf, of een lokatie naar keuze worden georganiseerd. Als u de workshop aan huis of op lokatie wenst, wordt alles meegenomen.

 

De workshop:

Women just wan't to look good!

 

Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe een prachtige make-up is aan te brengen.We behandelen accentueren, camoufleren en allerlei trucjes voor de perfecte make-up. Tijdens de workshop zijn er vele soorten en kleuren make-up aanwezig en wordt er uitgelegd hoe de juiste producten en materialen kunnen worden gebruikt. En wat erbij iedereen past en wordt er gelet op de haarkleur, huidskleur, en de kleur van de ogen. De laatste trends worden besproken en geleerd hoe alles bij jezelf aan te brengen. Wij werken met professionele visagisten make-up en is dierproefvrij en huidvriendelijk. Uitleg over werken met kwasten, verschil tussen poeder, concealer, foundation, bronzing powder,lipgloss en lippenstift. Uiteraard behandelen wij ook how to make smokey eyes. Alles volgens de laatste trends.

 

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en kost € 24,95 per persoon bij minimaal 6 personen.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact op nemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of via het contactformulier